Προϊόντα - 0,00 €
Τελικό Ποσό: 0,00 €

Τηλεφωνικές Παραγγελίες
210 2758204 - 27410 75332

To www.electrostudio.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα του διαδικτύου που δημιούργησε η εταιρία με την επωνυμία "ΕΜΜ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε." που εδρεύει στην Νέα Ιωνία - Κασταμονής 63 και έχει υποκατάστημα στην Κόρινθο Κολιάτσου 79.

Η εταιρία υφίσταται στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών από το 1948.
Το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας επί της Πατησίων έναντι του Πολυτεχνείου ήταν από τα παλαιότερα και πιο γνωστά στο χώρο των ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών.

Η 60ετής παρουσία της εταιρίας στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών με καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην επαρχία, διασφαλίζει την εμπειρία και τις γνώσεις ώστε να μπορεί με σιγουριά να σας προσφέρει προϊόντα A ποιότητας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρία ElectroStudio - Στρατηγάκης Εμπορική είναι μέλος και της Euronics.

Η εταιρία εμπορεύεται ηλεκτρικές συσκευές εικόνας και ήχου (τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, dvd), οικιακές συσκευές (καφετιέρες, βραστήρες, τοστιέρες και όλες τις μικροσυσκευές), λευκές συσκευές (ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, στεγνωτήρια, εντοιχιζόμενες συσκευές), είδη πληροφορικής (pc desktop, notebooks, περιφερειακά), προσωπικής φροντίδας (αποτριχωτικές μηχανές, βούρτσες-ψαλλίδια, κοπτικές μηχανές, σεσουάρ, συσκευές μασάζ), κλιματιστικά, πλοηγούς (GPS), τηλεφωνία, παιχνίδια κονσόλες (Playstation, psp) και έπιπλα tv-hifi.

Η εταιρία επίσης διαθέτει άρτια ειδικευμένους τεχνικούς και παρέχει τεχνική υποστήριξη στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών και στα καταστήματά μας και στο χώρο σας: (εγκαταστάσεις Η/Υ & περιφερειακών, εγκαταστάσεις δικτύων, υπηρεσίες internet, επίλυση όλων των τεχνικών προβλημάτων hardware & software). 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2758204 ή στο [email protected] για οποιαδήποτε πληροφορία. Ειδικές τιμές σε επαγγελματίες και ξενοδοχειακές μονάδες.